Compliance

Jouw betrouwbare Partner op het gebied van compliance en gegevensprivacy

AVG-naleving:

Uw gegevens beschermen alsof het onze eigen gegevens zijn

Bij HirePort nemen we gegevensprivacy serieus. Als AVG-conform platform houden wij ons aan de strengste normen bij de omgang met persoonsgegevens. Onze processen en systemen zijn ontworpen om uw informatie te beschermen en individuele privacyrechten te respecteren.

Toewijding aan gegevensprivacy

Wij begrijpen het belang van gegevensprivacy in het rekruteringsproces. Daarom hebben we ons platform gebouwd met privacy by design en by default, waardoor een naadloze ervaring wordt gegarandeerd met behoud van het hoogste niveau van gegevensbescherming.

ISO-certificering: een bewijs van onze toewijding aan beveiliging (komt eraan)

Om onze niet-aflatende toewijding aan gegevensbeveiliging te demonstreren, is HirePort bezig met het verkrijgen van ISO-certificering.

Deze internationaal erkende norm zorgt ervoor dat ons informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS) robuust en betrouwbaar is, waardoor u met een gerust hart met ons kunt samenwerken.

Continue verbetering

Wij rusten nooit op onze lauweren. Ons team evalueert en verbetert voortdurend onze beveiligingsmaatregelen om voorop te blijven lopen en u het veiligst mogelijke platform te bieden.

Naadloze ATS-integratie: veilig gegevens delen gemakkelijk gemaakt

Het platform van HirePort kan naadloos worden geïntegreerd met populaire kandidatenvolgsystemen (ATS) zoals Recruitee en Workable. We geven prioriteit aan gegevensbeveiliging tijdens het hele integratieproces, zodat u kunt profiteren van een gestroomlijnde workflow zonder concessies te doen aan de gegevensprivacy.

End-to-end-codering

Alle gegevens die tussen HirePort en uw ATS worden verzonden, zijn gecodeerd, zodat uw kandidaat-informatie te allen tijde vertrouwelijk en veilig blijft.

Strenge screening en monitoring van recruiters

We selecteren en screenen elke recruiter op ons platform zorgvuldig, zodat we ervoor zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van professionaliteit en compliance. Ons voortdurende monitoring- en feedbacksysteem houdt recruiters verantwoordelijk en garandeert een consistent hoog serviceniveau.

Vertrouwen en transparantie

Bij HirePort geloven we in het bevorderen van vertrouwen en transparantie in het rekruteringsproces. Door onze recruiters zorgvuldig door te lichten en te monitoren, bouwen we een netwerk op van betrouwbare professionals waarop u kunt vertrouwen.

HR-teams empoweren met AVG-compatibele tools

HirePort voorziet HR-teams van de tools die ze nodig hebben om kandidaatgegevens op een AVG-conforme manier te beheren. Ons platform vereenvoudigt compliancebeheer, zodat u zich kunt concentreren op het vinden van het beste talent zonder u zorgen te hoeven maken over gegevensprivacy.

Blijf compliant, blijf voorop

Door samen te werken met HirePort kiest u voor een platform dat net zoveel waarde hecht aan compliance en gegevensprivacy als u. Blijf voorop in de race om toptalent en wees er zeker van dat uw gegevens in veilige handen zijn.