• Alle
  • Blogs
  • Casestudies
  • Leverancier in de spotlight

Blog: Totale Talent Acquisitie volledig native in je ATS

Blogs

👋 Zeg gedag tegen verliezende tools, workflows en leveranciers. In deze blogpost lees je hoe wervingsmanagers, recruiters én HR-professionals hiervan profiteren.

Blog: De Revolutie van Totaal Talentmanagement: Van Chaos naar Controle

Blogs

Total Talent Management Solutions: een benadering die alle talentstromen integreert voor meer controle en efficiëntie in het aangetrokken van topkandidaten. Hoe werkt deze oplossing en wat zijn de voordelen?

Blog: De toekomst van partnerschappen in HR-technologie

Blogs

In de snel veranderende wereld van HR-tech is er een nieuwe trend aan het komen van de manier waarop bedrijven samenwerken en aan het veranderen is: partnersales.

De ontbrekende schakel in recruitment is een recruitmentbureauportaal Kopiëren

Blogs

Werken met wervingsbureaus is een noodzaak in dit competitieve landschap. Er ontbreekt een cruciaal onderdeel in de meeste Applicant Tracking Systems (ATS) – een robuust wervingsbureauportaal.

Leverancier in de kijker: Jordi Tan

Leverancier in de spotlight

De ontbrekende schakel in recruitment is een portaal voor rekruteringsbureaus

Blogs

Werken met wervingsbureaus is een noodzaak in dit competitieve landschap. Er ontbreekt een cruciaal onderdeel in de meeste Applicant Tracking Systems (ATS) – een robuust wervingsbureauportaal.

Een keerpunt in acquisitie: de HirePort-omleidingsservice

Blogs

Het is een bekend fenomeen: de ondraaglijke stroom telefoontjes van recruiters die jou de perfecte kandidaat proberen te verkopen.

Maak gebruik van wervingsbureaus om uw werkgeversmerk te versterken

Blogs

Beheersen van recruitment in een snelle groei.

Blogs

Wanneer een bedrijf een snelle groei doormaakt, moet het rekruteringsproces zich snel aanpassen. De sleutel is schaalbaarheid.

Hoe u de tijd om iemand aan te werven kunt verkorten

Blogs

Laten we in de wereld van rekrutering iets cruciaals noemen: 'time to hire'. Het is deze belangrijke maatstaf die echt laat zien hoe goed een bedrijf het doet op het gebied van rekrutering.

10 bedrijven met inspirerende functieprofielen

Blogs

In de wereld van talentverwerving is de kunst van het opstellen van een uitzonderlijk functieprofiel een must. Het gaat niet alleen om vermeldingsvereisten; het gaat erom een verhaal te vertellen dat de ideale kandidaat aanspreekt en boeit.

Hoe u als een professional over wervingskosten kunt onderhandelen

Blogs

Laten we eerlijk zijn: onderhandelen over wervingskosten is waardeloos. Het is complex, tijdrovend en je vraagt je vaak af of je wel aan het kortste eind trekt.

Leverancier in de kijker: Robin Smets

Leverancier in de spotlight

Hoe fluX binnen 6 weken twee senior ontwikkelaars aannam en tegelijkertijd hun rekruteringsproces vereenvoudigde

Casestudy

fluX is marktleider in webgebaseerde waarderingssoftware. Niet alleen taxateurs, maar ook banken, adviseurs, woningcorporaties en overheidsinstellingen maken gebruik van fluX VMS.

Hoe u uw briefing bij wervingsbureaus kunt verzorgen.

Blogs

Een goed uitgevoerde briefing is niet slechts een formaliteit; het is de blauwdruk voor uw gehele rekruteringsstrategie. Zie het als de GPS die uw bureau door het labyrint van de arbeidsmarkt loodst, rechtstreeks naar uw ideale kandidaat.

Leverancier in de kijker: Chavez Peters

Leverancier in de spotlight

Maak kennis met Chavez Peters. 5 jaar in de recruitmentbranche en 4 jaar geleden zijn eigen bedrijf gestart; Chase IT-werving. Gericht op het softwareontwikkelingsdomein, waarbij we ons concentreren op rollen die expertise in JavaScript vereisen.

Waarom functiebenchmarks het geheime wapen zijn dat u niet gebruikt.

Blogs

Stel je voor dat je in realtime precies weet hoe je vacature presteert. U kunt datagestuurde aanpassingen maken aan uw functieomschrijving, salarisaanbod of zelfs de platforms waarop u de vacature plaatst.

Hoe u het juiste wervingsbureau kiest.

Blogs

Elk rekruteringsbureau op HirePort wordt beoordeeld door andere klanten zoals jij. Dat betekent dat u een betrouwbaar, door de gemeenschap aangestuurd beeld krijgt van hun prestaties en betrouwbaarheid. Geen gokspelletjes meer of dobbelstenen gooien.

Leverancier in de kijker: Timothy Wong Kon Loi

Leverancier in de spotlight

Maak kennis met Timothy, de oprichter van WKL Consultancy. In 2004 kwam hij in de recruitmentwereld terecht, aanvankelijk bij een vooraanstaand uitzendbureau in Nederland.

Hoe u externe wervingskosten slim beheert

Blogs

Laten we het hebben over iets dat we allemaal graag haten: kosten. Als het gaat om het kiezen van een rekruteringspartner, gaat het niet alleen om wie de beste kerstkaarten verstuurt. Het gaat om de centen, de kosten, de ROI. Je snapt de drift.

De no-BS-gids voor het geven van feedback aan recruiters van bureaus die ze daadwerkelijk kunnen gebruiken.

Blogs

Feedback geven aan recruiters van bureaus over kandidaten is niet alleen maar een ‘nice-to-have’; het is een "must-have" voor succes op de lange termijn.

Leverancier in de kijker: Robert Guerain

Leverancier in de spotlight

Maak kennis met Robert Guerain, een kracht in de rekruteringssector die zijn rekruteringstraject zes jaar geleden begon.

De toekomst van het inhuren van consultancy: een samenwerking tussen FreshMinds en HirePort

Casestudy

Te midden van de snelle groei en de behoefte aan efficiënte werving heeft FreshMinds het platform van HirePort ingezet om hun unieke midlancemodel te optimaliseren en hun wervingsproces te versnellen.

Hoe u afscheid kunt nemen van cold calls en hallo kunt zeggen tegen efficiënte rekrutering.

Blogs

Heb je ooit het gevoel gehad dat je aan het jongleren bent als je leiding geeft aan meerdere wervingsbureaus? E-mails hier, WhatsApp-berichten daar, en die ongevraagde telefoontjes die je ‘flow-status’ onderbreken. Het is net een circus, maar je lacht niet.

Hoe Eventix wekelijks meer dan 10 uur bespaarde en het bureaubeheer vereenvoudigde met de integratie van HirePort in Recruitee.

Casestudy

De toekomst van rekruteren: oude tactieken achterwege laten in een nieuwe economie

Blogs

Laten we ter zake komen: het werven van toptalent is een puinhoop. Voorbij zijn de dagen dat een eenvoudige vacature je inbox overspoelde met gekwalificeerde cv's. Tegenwoordig lijkt het rekruteringslandschap meer een labyrint, vooral in Nederland. Maar waarom zou je alleen door dit doolhof navigeren als je een routekaart kunt hebben?

Van 60 naar 20: Hoe De Jong Verpakking de overbelasting van bureaus verminderde met HirePort.

Casestudy

Ontdek hoe De Jong Verpakking locatiegebaseerde rekruteringsuitdagingen aanpakte en een onoverzichtelijke lijst van talentleveranciers verkleinde.

Wealthvox verzorgde hun eerste wervingsproces via HirePort

Casestudy

Wealthvox, zonder voorafgaande ervaring in rekrutering, zette met succes de eerste verkoopafdeling op via HirePort.

Leverancier in de kijker: Patrick Beek

Leverancier in de spotlight

Patrick's reis naar rekrutering begon bij een groot bureau in de begindagen voordat LinkedIn en het zoeken naar kandidaten handmatig cv-werk en verwijzingen vereisten.

Het opstellen van boeiende functieomschrijvingen: een leidend perspectief van HirePort

Blogs

Het maken van verleidelijke functieomschrijvingen is niet minder dan een kunstvorm, die niet alleen nauwgezette aandacht voor detail vereist, maar ook een diep begrip van de behoeften van zowel de werkgevers als potentiële kandidaten.

Leverancier in de kijker: Quentine Stoc

Leverancier in de spotlight

Quentine Stoc, het hart en de ziel van Flexxy Recruitment, begon haar rekruteringstraject in 2011 bij een softwareontwikkelingsbedrijf.

ESRI beheert de communicatie met leveranciers via het agentuurportaal van HirePort

Casestudy

ESRI gebruikt HirePort's Agency Portal om de communicatie met externe leveranciers te centraliseren en HirePort's Agency Marketplace om moeilijke rollen te vervullen.

Het complexe landschap van werving vereenvoudigen

Blogs

Ken je dat gevoel wanneer je een puzzel van duizend stukjes probeert in elkaar te zetten en je dat ene stukje dat je nodig hebt niet kunt vinden? Zo voelt het vaak in de wereld van recruitmentbureaus.

Leverancier in de kijker: Emil van der Velden!

Leverancier in de spotlight

Maak kennis met Emil, een techfan met een grote interesse in Python en een talent voor het opbouwen van duurzame relaties. Met een academische achtergrond in Science Business en Innovation nam Emil's reis een fascinerende wending: van verkoop naar deelname aan Digital Green, een flexibele startup gespecialiseerd in interim en permanente tech-werving.

Wat het betekent om een doorgelichte recruiter op HirePort te zijn en hoe u er één kunt worden

Blogs

Laten we u de wereld van uitmuntende werving laten zien met HirePort. Ontdek wat het betekent om een doorgelichte HirePort-recruiter te zijn en leer hoe je een kampioen kunt worden in dit dynamische vakgebied.

Onze reis om externe rekrutering opnieuw te definiëren

Blogs

In een wereld waar talent de levensader van succes is, wordt het traditionele externe rekruteringslandschap lange tijd geplaagd door inefficiënties, teleurstellingen en cowboypraktijken. Wij zagen dit als een kans om de norm te doorbreken en een nieuwe standaard te zetten voor externe werving.

Leveranciersspot: Maurits Meyst!

Leverancier in de spotlight

Maurits Meyst werkt inmiddels bijna 3 jaar bij Newworkcollective. Zijn expertise ligt op een cruciaal gebied: softwareontwikkeling en data. Newworkcollective is een krachtpatser van 10 personen die kwaliteit boven kwantiteit verzekert. Ze zijn nauwgezet bij het selecteren van hun klanten en zoeken naar partnerschappen die snel kunnen schakelen om het juiste talent binnen te halen.

Leveranciersspotlight: Serge Alfons!

Leverancier in de spotlight

Serge Alfons is een zelfstandig ondernemer die de wereld van IT-rekrutering beheerst. Serge kwam tijdens het afronden van zijn studie op rekrutering terecht. Hij vond zijn ware roeping in rekrutering, en zijn reis is een bewijs van zijn vasthoudendheid en toewijding. Na zeven verrijkende jaren in de sector begon Serge's reis bij een groot bedrijf, waar hij evolueerde van een beginneling tot een doorgewinterde professional. Zijn ondernemerszin bracht hem ertoe drie jaar geleden zijn eigen bedrijf op te richten.

Leveranciersspotlight: Guus Houdijk; een van HirePort-supersterren!

Leverancier in de spotlight

Guus is een specialist in de data-, BI- en softwaremarkt die zijn niche als zijn broekzak kent. Zijn succes komt voort uit het grondige inzicht in wat zijn klanten zoeken, het duidelijk definiëren van de rollen en het vervolgens in de markt duiken om de beste match te vinden. Maar door zijn aanpassingsvermogen kan hij elke baan die op HirePort wordt vermeld, uitkiezen en er een succesvolle plaatsing van maken.

De magie van een succesvol rekruteringsproces: tips van de experts

Blogs

Wat als we u vertelden dat er een geheim recept bestaat voor het vinden van de perfecte kandidaat voor uw team? Het vergt een beetje tijd, aandacht voor detail en luisteren naar input uit de markt. We hebben uit een intrigerende discussie een aantal deskundige inzichten gehaald, waarvan we denken dat ze uw rekruteringsspel kunnen veranderen.

Valcon maakt gebruik van Hireport

Casestudy

Valcon gebruikt HirePort als wervingskanaal dat maandelijks een gegarandeerde instroom van nieuwe kandidaten levert voor hun data- en tech-teams.

Leverancier in de kijker: Carla Hrkac

Leverancier in de spotlight

Carla's uitgebreide ervaring in de IT, gecombineerd met haar werk als interim recruiter voor verschillende nationale en internationale organisaties, heeft haar in staat gesteld haar expertise ook uit te breiden naar de sectoren Engineering en Marketing.

Gloednieuwe dag

Casestudy

Brand New Day, een Nederlandse financiële buitenbeentje. Zij zijn een online bank voor sparen, beleggen en pensioenen. Ze zijn jong, brutaal en zijn in hun twaalfjarige bestaan krankzinnig geworden.

BridgeFonds

Casestudy

BridgeFund is een platform voor ondernemers dat vraag en aanbod van geld op een intelligente manier met elkaar verbindt. Zonder tussenkomst van een bank.

BRAINBAY

Casestudy

Brainbay is gespecialiseerd in het voorzien van de vastgoedmarkt van de beste data en tools.

Schuberg Philis

Casestudy

De missie van Schuberg Philis is om samen te werken met organisaties in de meest cruciale industrieën ter wereld, zodat zij ook enige invloed hebben op de samenleving.

Lensor

Casestudy

Lensor is een AI-start-up die zich richt op het automatiseren van voertuiginspecties.

Codean

Casestudy

Codean heeft zijn eigen Review Environment gebouwd, waardoor beveiligingsexperts sneller 100% kunnen werken.

Grote Visie

Casestudy

GrandVision is een wereldleider in de optische detailhandel en streeft ernaar superieure, hoogwaardige en betaalbare oogzorg te leveren aan mensen over de hele wereld.

Het ultieme rekruteringsduo: integratie van HirePort en Recruitee

Blogs

Bent u het beu om met meerdere wervingsbureaus te moeten jongleren en moeite te hebben om het juiste talent voor uw bedrijf te vinden? Als je een HR- of rekruteringsmanager bent en Recruitee als je ATS gebruikt, hebben wij een baanbrekende oplossing voor je!

Top 5 rode vlaggen bij sollicitatiegesprekken

Blogs

Vandaag mogen we heel eerlijk zijn over onze top vijf van rode vlaggen tijdens sollicitatiegesprekken. De waarheid is dat we het geweldig zouden vinden als kandidaten...

Waarom HR-managers en ontwikkelaars beste vrienden moeten zijn

Blogs

Ben je het zat om niet genoeg input te krijgen van je ontwikkelaars en engineers?

Wervingsvaardigheden voor geweldige HR-managers

Blogs

Je zou jezelf kunnen beschouwen als een behoorlijk bekwame recruiter, maar dat betekent niet dat jij dat ook bent

CEO's van scale-ups: u bent van cruciaal belang bij het aannemen van technisch talent

Blogs

We praten met je, CEO. Je hebt het druk, dat weten we. Maar als je jouw wilt

5 eenvoudige manieren om de werving van ontwikkelaars voor HR-managers te verbeteren

Blogs

In de nasleep van de 'Grote Ontslag' is het werven van topontwikkelaars een voortdurend proces

Hoe u toptechtalent kunt aantrekken en behouden

Blogs

Tech-kandidaten behoren tot de meest gewilde mensen ter wereld. Hierdoor kunnen ze vrijwel elke baan kiezen waarvoor ze gekwalificeerd zijn, en hebben ze altijd de mogelijkheid om in een mum van tijd aan een nieuwe rol te beginnen.

Hoe om te gaan met torenhoge wervingsdoelstellingen

Blogs

Uw bedrijf groeit en heeft mensen nodig die die groei ondersteunen. Je krijgt de opdracht om veel nieuwe mensen aan te nemen, voor verschillende functies, en nu moet je doelen bereiken.

Moet u gebruik maken van onvoorziene of ingehouden werving?

Blogs

Samenwerken met een externe recruiter om nieuw talent te vinden, is een van de beste manieren om het personeel aan te trekken dat uw bedrijf nodig heeft.

Hoe werf je (inhouse)recruiters?

Blogs

Recruiters zijn voor veel bedrijven een cruciaal onderdeel van het wervingsproces en bieden schaalgrootte en netwerkverbindingen buiten een bepaald bedrijf.

De beste sites voor het inhuren van ontwikkelaars in 2022

Blogs

Om gelijke tred te houden met de technologie heb je het beste en slimste uit de ontwikkelingswereld nodig.

Wat is een passieve kandidaat?

Blogs

Maken passieve kandidaten deel uit van uw talentwervingsstrategie? Zo niet, dan zouden ze dat waarschijnlijk wel moeten zijn.

5 belangrijke redenen waarom ontwikkelaars vertrekken

Blogs

Ontwikkelaars zijn de levensader van veel startups en scale-ups over de hele wereld en spelen een cruciale rol in bedrijven.

Overbrug de kloof tussen u en de mensen die u wilt inhuren

Blogs

Een beroep doen op de besten en slimsten zou de focus moeten zijn van organisaties die IT-talent aan boord willen krijgen.

Toekomstbestendige werving in de gig-economie

Blogs

Veel mensen verlaten de recruitmentbranche al na een paar jaar. Dit is een groot verlies omdat de professionele netwerken die ze opbouwen erg waardevol zijn.

Waarom 1 recruiter meer dan 100 kan doen

Blogs

In plaats van te lijden onder het gedoe van het beheren van veel verschillende wervingsbureaus, zou het niet eenvoudiger zijn om gewoon met de juiste te werken wanneer u ze nodig heeft?

Betere werkgelegenheidsmerken bouwen

Blogs

Waarom ben jij anders? Dat is een grote vraag. Maak je geen zorgen, we hebben het alleen over jouw merk als werkgever. Maar wat onderscheidt u nu echt van uw concurrentie?

HirePort: Ons 'Waarom?'

Blogs

Talent is schaars en de arbeidsmarkt is krap. Maar waar moet je beginnen?

10 manieren om uw kandidatennetwerk uit te breiden

Blogs

Er is waarschijnlijk nooit een tijd geweest waarin talent een grotere factor in het succes van bedrijven is geweest dan nu.

Top 5 podcasts waar recruiters naar moeten luisteren

Blogs

Of u nu onderweg bent, aan het sporten bent, autorijdt of gewoon de afwas doet, u kunt nog steeds leren.

5 belangrijke tips om uw wervingsproces te versnellen

Blogs

Het versnellen van uw wervingsproces is een van de meest voordelige dingen die u kunt doen voor uw werving.

Waarom u uw wervingsproces moet versnellen

Blogs

Als er één ding is waar je zeker van kunt zijn, dan is het dat toptalent met veelgevraagde vaardigheden keuzemogelijkheden heeft.

5 vragen om aan uw recruiter te stellen

Blogs

Een geweldig product en een geweldige visie komen tot leven door de juiste mensen in je team te hebben.

Uw wervingsstrategie kiezen: intern, bureau of freelancer?

Blogs

Elk bedrijf, of het nu een startend of een bestaand bedrijf is, zal op een gegeven moment dezelfde beslissing moeten nemen.

5 redenen waarom tech-kandidaten zich tot recruiters wenden

Blogs

De technische wereld is niet zoals iets anders. Als tech-kandidaat ben je een van de meest gevraagde werknemers ter wereld, maar toch weten maar heel weinig mensen wat je doet.

Functieomschrijvingen gaan niet alleen over banen

Blogs

Eerste indrukken gaan een leven lang mee. Uw functiebeschrijving creëert die eerste indruk op veel potentiële medewerkers.

Start vandaag met het grip krijgen op je talentleveranciers!

Maak een account aan slechts 2 minuten.

Probeer nu