Over HirePort

Van IT-werving tot Een nieuwe vorm geven aan de toeleveringsketens van talent

Loskomen van het gewone

Oké, we begrijpen het, het lezen van een 'Over ons'-pagina is waarschijnlijk niet de reden dat u op onze site bent. Maar wees even geduldig, want dit is een verhaal dat de moeite waard is om te vertellen. Dit gaat niet alleen over Bram, Alex en Remco, het trio waarmee het allemaal begon. Dit gaat over de reis van HirePort en hoe het de rekruteringswereld voor alle betrokkenen verandert.

De ups en downs van rekruteren

Vroeger stond ons stichtende trio aan het roer van een succesvol IT-rekruteringsbureau. Het leven was goed: de helft van de tijd waren ze druk bezig met het binnenhalen van klanten, en de andere helft zochten ze hoog en laag naar het neusje van de zalm in de IT-wereld.

Tegen de muur van de Big League aanlopen

Maar toen stuitten ze op een bakstenen muur. Ze zouden een handvol topkandidaten vinden die klaar waren om de IT-wereld op zijn kop te zetten en zich op te stellen tegen de grote spelers – de toppers als Adyen, Mollie en dergelijke. Maar de grote jongens wilden tientallen kandidaten. Elke maand. Onze jongens hadden de kwaliteit, maar niet de schaal.

Een branchebreed raadsel

En dit was niet alleen hun snikverhaal. Het was overal hetzelfde oude liedje en dans voor kleinere bureaus en solo-recruiters. Uitzonderlijk talent, check. Goede banen om dit talent te kanaliseren, niet zozeer. Deze mismatch was ongeveer net zo leuk als zwemmen met een pak aan, en het onderdrukte de echte helden van de rekrutering – degenen die hun vak al meer dan tien jaar hebben aangescherpt.

De baanbrekende draai

Wat heeft ons trio gedaan? Ze besloten om te draaien. Ze namen het probleem en zetten het op zijn kop.

De geboorte van HirePort

HirePort is ontstaan uit deze strijd: een plek waar geweldige recruiters en verdienstelijke bedrijven elkaar eindelijk kunnen ontmoeten en kunnen doen waar ze goed in zijn.

Stel je een markt voor die het beste van het beste op het gebied van recruitment bij elkaar bracht: al die doorgewinterde recruiters die zich hadden losgemaakt van de grote bureaus om hun eigen ding te doen.

HirePort maakte het voor hen mogelijk om rechtstreeks in contact te komen met bedrijven die op zoek waren naar toptalent, waardoor de behoefte aan vermoeiende en vaak vruchteloze klantenwerving effectief werd omzeild.

De one-stop-recruitmentoplossing

HirePort is de oplossing voor de discrepanties in de recruitmentwereld. Het is een platform dat het proces vereenvoudigt en stroomlijnt, waardoor het voor zowel leveranciers als bedrijven gemakkelijker wordt om effectief samen te werken.

Het doet dit door de werving en externe talentleveranciers te centraliseren en een managementportaal aan te bieden om al uw leveranciers te monitoren en te betrekken.

De toekomst van rekrutering begint hier

Het resultaat? Een vereenvoudigd, gecentraliseerd en transparant systeem dat de kopzorgen en onzekerheid bij het omgaan met talentleveranciers wegneemt. Nu is de visie van ons trio werkelijkheid geworden: externe rekrutering is zichzelf opnieuw aan het uitvinden. En we willen graag geloven dat HirePort daarin centraal zal staan.

Welkom in onze wereld

Welkom in onze wereld. De toekomst van recruitment begint hier. We zijn zo blij dat je met ons mee wilt gaan op deze reis.

Zet je schrap, want we zijn nog maar net begonnen.

Ontmoet het team

verkoop

Kaan | Hoe u van ons hoort

Yannick | Hoe u van ons hoort

Bram | Het eerste gezicht dat je ziet

Remco | Hoe u ons leert kennen

Succes van de klant

Sherida | Uw persoonlijke gids voor succes bij het aannemen van bureaus

 

Recruiter succes

Ester | De stem van het agentschap Gemeenschap

Ontwikkeling

Alex | Coördineert al het platformplezier

Haydn | Bouwt het platform waarmee u werkt

Zullen | Architect van de integraties op ons platform

Marketing

Djoea | Vertelt ons verhaal

Partners

Maurits Geuze (RVC) | Maakt het mogelijk dat HirePort kan groeien

Chris Zadeh (RVC) | Helpt ons als team om de beste te worden

Quintin Schevernels (RVC) | Helpt ons de juiste beslissingen te nemen

Perry Oostdam (Oprichter Recruitee)| Leert ons wat er nodig is om een succesvol HR-technologieplatform te worden

René Jans (Oprichter Lepaya) | Helpt ons intelligent te verkopen

Stan Wasowicz (VP-groei Scottie) | Helpt verkopen via (ATS) partners