Klant succes

Ontketen uw wervingspotentieel met onze Toegewijd klantsucces Team

Onboarding gemakkelijk gemaakt

Ons Customer Success Team begeleidt u door een soepel onboardingproces, zodat u alle functies en functionaliteiten van het HirePort-platform begrijpt.

Wij helpen u bij het opzetten van uw account, bij de integratie met uw ATS en zorgen ervoor dat uw team in een mum van tijd aan de slag kan.

Beheers de kunst van het maken van banen

Het creëren van de perfecte vacature is cruciaal voor het aantrekken van de juiste kandidaten.

Onze experts helpen u aantrekkelijke functiebeschrijvingen op te stellen die uw ideale kandidaten aanspreken en uw unieke bedrijfscultuur onder de aandacht brengen.

Stel doelen en mijlpalen

Om ervoor te zorgen dat u op koers blijft met uw wervingsdoelstellingen, zal ons Customer Success Team nauw met u samenwerken om duidelijke doelen en mijlpalen vast te stellen.

We werken samen aan een wervingsstrategie die aan uw specifieke behoeften voldoet, en we zijn er om onderweg uw successen te vieren.

Maak gebruik van datagestuurde inzichten

Ons platform is rijk aan gegevens die u kunnen helpen uw wervingsproces te optimaliseren.

Ons Customer Success Team helpt u bij het analyseren van uw prestatiegegevens, het identificeren van verbeterpunten en het implementeren van veranderingen die tot betere resultaten leiden.

Feedback van recruiters: uw geheime wapen

We verzamelen feedback van recruiters over uw vacatures en wervingsprocessen, waardoor u waardevolle inzichten krijgt om datagestuurde beslissingen te nemen.

Ons Customer Success Team helpt u deze feedback te begrijpen en ernaar te handelen, zodat u altijd voorop blijft lopen in de race om toptalent.

Er altijd wanneer u ons nodig heeft

Heeft u vragen? Wij hebben antwoorden. Ons Customer Success Team is uw eerste reactie als u vragen of opmerkingen heeft van recruiters over uw vacatures.

We beantwoorden hun vragen snel en efficiënt, waardoor een naadloze ervaring voor alle betrokken partijen wordt gegarandeerd.