Het ultieme rekruteringsduo: integratie van HirePort en Recruitee

bijgewerkt op 28 april 2023

Bent u het beu om met meerdere wervingsbureaus te moeten jongleren en moeite te hebben om het juiste talent voor uw bedrijf te vinden? Als je een HR- of rekruteringsmanager bent en Recruitee als je ATS gebruikt, hebben wij een baanbrekende oplossing voor je!

HirePort en Recruitee hebben samengewerkt om uw wervingsproces radicaal te veranderen, waardoor u tijd en geld bespaart en tegelijkertijd kandidaten van topkwaliteit levert. Dit partnerschap is een game-changer voor bedrijven die hun rekruteringsinspanningen zonder gedoe willen opschalen.

Dus waarom zou je erom geven? Stel je voor dat je binnen 30 dagen de perfecte kandidaat aanneemt, terwijl je profiteert van een naadloze integratie en lagere wervingskosten. geïnteresseerd? Laten we erin duiken!

Waarom dit partnerschap belangrijk voor u is

HirePort: uw one-stop-shop voor rekrutering

HirePort is een uitgebreid recruitmentplatform dat bedrijven verbindt met hoogwaardige, onafhankelijke recruiters en kleine recruitmentbureaus om toptalent te leveren. Door te integreren met Recruitee, een van de toonaangevende Applicant Tracking System (ATS)-platforms, maakt HirePort het voor bedrijven gemakkelijker om toegang te krijgen tot een vrijwel eindeloze talentenpool, terwijl ze tijd en geld besparen.

Naadloze integratie voor Recruitee-gebruikers

Voor bedrijven die Recruitee-software gebruiken, is dit partnerschap een game-changer. Dankzij de integratie tussen Recruitee en HirePort kunt u uw functieprofiel in Recruitee aan HirePort koppelen en honderden doorgelichte recruiters namens u laten werken. Dit betekent dat u uw wervingsinspanningen kunt uitbreiden en binnen 30 dagen kwaliteitskandidaten kunt ontvangen.

Wat u kunt verwachten

Efficiënt wervingsproces en besparingen

Hiermee kunt u een naadloos rekruteringsproces verwachten dat al het gedoe uit handen neemt. Dankzij de integratie tussen Recruitee en HirePort kun je al je recruitmentleveranciers op één plek beheren, hun prestaties volgen en datagestuurde beslissingen nemen. Bovendien kunt u uw eigen wervingskosten bepalen volgens een no-cure, no-pay-model, waardoor het wervingsproces weinig risico loopt en voordelig is.

Automatische recruitermatching

De unieke, op kandidaten gebaseerde matching van HirePort koppelt uw bedrijf automatisch aan de recruiter die de juiste kandidaat voorstelt, waardoor de noodzaak van onboarding, management en contractonderhandelingen voor elke leverancier wordt geëlimineerd. Het platform fungeert als een verlengstuk van uw HR-team en biedt een collectief van goed presterende recruiters tegen traditionele, trage en lage kwaliteit wervingsbureaus.

Alle voordelen zonder dat u Recruitee hoeft te verlaten

Voor Recruitee-gebruikers betekent dit partnerschap dat je kunt profiteren van het uitgebreide netwerk van doorgelichte recruiters van HirePort zonder dat je het Recruitee-platform hoeft te verlaten. Koppel eenvoudig uw functieprofiel in Recruitee aan HirePort en begin binnen 30 dagen met het aannemen van kwaliteitskandidaten.

Ten slotte

De samenwerking tussen HirePort en Recruitee is een game-changer voor bedrijven die hun rekruteringsinspanningen zonder gedoe willen opschalen. Door te integreren met Recruitee maakt HirePort het gemakkelijker voor je om toegang te krijgen tot een vrijwel eindeloze talentenpool, terwijl je tijd en geld bespaart. U kunt een naadloos rekruteringsproces verwachten dat alle administratie en facturering verzorgt, met een collectief van goed presterende recruiters tegen traditionele, trage en lage kwaliteit rekruteringsbureaus.

Klaar om uw rekrutering radicaal te veranderen?

Dus als je een Recruitee-gebruiker bent, aarzel dan niet om te profiteren van dit partnerschap en een revolutie teweeg te brengen in je rekruteringsinspanningen. Koppel je functieprofiel in Recruitee aan HirePort met behulp van de integratie en laat honderden doorgelichte recruiters je helpen op HirePort. Met HirePort kunt u binnen 30 dagen toptalent aannemen en uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Probeer het nu gratis!

Zie hoe het werkt

 

Aan de slag gaan met HirePort is eenvoudig en duidelijk.

Stap 1: Meld u aan
Klik hier.

Stap 2: Haal uw account op
We voorzien u van een kort servicegesprek van 10 minuten om u te helpen bij het tot stand brengen van uw eerste officiële integratie. Geloof ons: het is een makkie!

Stap 3: Maak contact met recruiters
Het unieke kandidaat-gebaseerde matchingsysteem van HirePort brengt u automatisch in contact met de recruiters die de juiste kandidaat voorstellen. U hoeft niets te doen, leun achterover, ontspan en begin met het ontvangen van kandidaten.

Stap 4: Beoordeel kandidaten
Terwijl recruiters kandidaten indienen, kunt u via uw Recruitee-account hun profielen bekijken, sollicitatiegesprekken plannen en feedback geven.

Stap 5 (onze favoriet): Huur het juiste talent in
Zodra u de perfecte kandidaat heeft gevonden, kunt u een aanbieding doen en de aanwerving afronden.

Probeer het nu gratis!