Hoe u afscheid kunt nemen van cold calls en hallo kunt zeggen tegen efficiënte rekrutering.

bijgewerkt op 13 september 2023

Heb je ooit het gevoel gehad dat je met brandende fakkels aan het jongleren bent terwijl je op een eenwieler rijdt terwijl je leiding geeft aan meerdere rekruteringsbureaus? E-mails hier, WhatsApp-berichten daar, en dan heb ik het nog niet eens over die ongevraagde telefoontjes die je ‘flow-status’ onderbreken. Het is net een circus, maar je lacht niet.

Welnu, het is tijd om dat chaotische verhaal uit te dagen en wat gezond verstand te brengen. Maak kennis met HirePort, jouw one-stop-shop voor alles wat met recruitmentcommunicatie te maken heeft. Laten we eens kijken waarom je dit in je leven nodig hebt, bijvoorbeeld gisteren.

De chaos van gefragmenteerde communicatie.

Je geeft leiding aan vijf verschillende wervingsbureaus. De een geeft de voorkeur aan e-mail, de ander draait helemaal om WhatsApp, en een derde vindt bellen nog steeds cool (gelukkig maar). Je verdrinkt in een zee van berichten, en net als je denkt dat je alles op orde hebt, krijg je een ongevraagd telefoontje van een bureau waar je nog nooit van hebt gehoord. Klinkt bekend?

Deze gefragmenteerde aanpak leidt tot inconsistenties, vertragingen en dubbele communicatie. Het is alsof je een LEGO-kasteel probeert te bouwen met ontbrekende onderdelen. Frustrerend, toch?

De gecentraliseerde oplossing: uw communicatie-redder

Genoeg met de chaos. HirePort biedt een gecentraliseerd communicatiesysteem dat fungeert als uw enige communicatiepunt en alle ongewenste berichten automatisch filtert. Stel je voor dat je al je wervingsgesprekken op één plek hebt. U hoeft niet meer tussen apps te schakelen of verloren e-mails op te sporen. Het is alsof u een persoonlijke organisator heeft voor uw wervingsproces. ????

Hoe het werkt:

Log in: Ga naar uw HirePort-dashboard.

Gecentraliseerde chatbox: Al uw bureaucommunicatie is daar, netjes georganiseerd.

Recruiter-omleiding: Ben je de ongevraagde telefoontjes van bureaus beu? Eén knop op uw website en het is geschiedenis. HirePort screent ze voor u. Zeg vaarwel tegen ongevraagde oproepen die uw tijd verspillen. De bureaus die wel aan de criteria voldoen, verschijnen in uw HirePort-inbox met gekwalificeerde kandidaten (uiteraard alleen als u dat wilt).

AI-aangedreven inzichten: Ontvang realtime analyses en suggesties tijdens uw pre-screeningproces, rechtstreeks in uw inbox, waardoor uw besluitvorming slimmer wordt dan die van een schaakgrootmeester. Deze suggesties zullen u ook helpen bij het voorbereiden van het interview.

De voordelen:

Gestroomlijnd proces: Beheer moeiteloos meerdere bureaus.
Geen koude oproepen meer: Wij zorgen voor de screening, jij voor de aanwerving.
AI-inzichten: Begrijp meteen wat werkt en wat niet.

De AI-factor: de kers op de taart

We snappen het: AI is het modewoord van het decennium. Maar het punt is: wij zorgen ervoor dat het voor u werkt. Onze AI-algoritmen analyseren uw communicatiepatronen, feedback van kandidaten en meer om u inzichten te geven die net zo persoonlijk zijn als uw Spotify-afspeellijst.

Bonus: prestatierapporten

Ontvang regelmatig een momentopname van uw rekruteringsprestaties. Zo bent u altijd op de hoogte van uw recruitmentprestaties. En u weet wanneer u contact moet opnemen met uw rekruteringspartners om de zaken te bespoedigen of de strategie te bespreken.

het komt neer op

Dus, ben jij klaar om de chaos achter je te laten en de toekomst van recruitmentcommunicatie te omarmen? Met HirePort overleef je niet alleen het rekruteringsspel; jij bent de eigenaar ervan.

Spring op de HirePort-trein en laat ons het talent vinden dat uw concurrenten groen van jaloezie zal maken. ????

Proost op slimmer, eenvoudiger en brutaler rekruteren! ????