CODEAN bouwde aantrekkelijke vacatures voor hun eerste sleutelhuur

Lees de casestudy

Industrie: IT beveiliging
Medewerkers: 11
Uitdaging: Bouw een aantrekkelijke vacature voor hun eerste sleutelhuur
Belangrijkste resultaat: Binnen 6 weken een software engineer aangenomen

Codean heeft een eigen Review Environment gebouwd, waardoor beveiligingsexperts sneller 100% kunnen werken. Het automatiseert alledaagse analysetaken, waardoor beveiligingsexperts zich kunnen concentreren op het vinden van kwetsbaarheden. De Security Review Environment van Codean is voor een beveiligingsexpert wat een Integrated Development Environment (IDE) is voor een software-ingenieur.

De uitdagingen

???? Codean had moeite om de juiste Senior Software Engineer te vinden die tijdens de vroege opstartfase aan boord kon komen, iemand die echt in zijn product gelooft.

???? Dit was een cruciale aanwinst voor het team. Iemand die eigenaarschap neemt. heeft de ervaring om teamleden te coachen en belichaamt hun bedrijfscultuur.

De oplossing

✅ Het klantsuccesteam van HirePort hielp Codean een aantrekkelijke vacature te ontwikkelen door een benchmark uit te voeren op het aangeboden salarispakket. 

✅ Dit resulteerde in een pakket dat Codean een concurrentievoordeel gaf ten opzichte van andere start-ups, waardoor software engineers werden aangetrokken die zowel qua ervaringen als bedrijfscultuur bij elkaar passen. 

✅ Het platform van HirePort maakte de communicatie met verschillende recruiters beheersbaar en schiep een precedent voor snelle aanwerving in de toekomst.

Doelstellingen

???? Huur een software engineer in die past bij onze bedrijfscultuur

???? Verspil geen tijd aan het beheren van te veel verschillende recruiters

???? Adviseer hoe je een vacature opbouwt die de juiste ontwikkelaar aantrekt​

Resultaten

8 kandidaten geïntroduceerd

60% geïnterviewd

1.5 maanden gemiddelde tijd om te huren