Hoe Eventix wekelijks meer dan 10 uur bespaarde en het bureaubeheer vereenvoudigde met de integratie van HirePort in Recruitee.

Lees de casestudy van Eventix

Bedrijf: Eventix

Industrie: Evenementenservices

Medewerkers: 50-200

Uitdaging: Vereenvoudig de samenwerking met bureaus en werving in meerdere landen

Eventix onderscheidt zich met zijn selfservice ticketingplatform, dat gemak en efficiëntie biedt voor organisatoren van evenementen in verschillende sectoren. De innovatie komt tot uiting in de voortdurend evoluerende open API, die naadloos integreert met diverse tools en de gebruikerservaring verbetert.

De flexibiliteit van het platform is geschikt voor evenementen van elke omvang, ondersteund door een toegewijd Customer Success-team dat ervoor zorgt dat aan de unieke vereisten van elk evenement wordt voldaan. Het diverse, multiculturele team achter Eventix stimuleert deze innovatie en weerspiegelt zich in de aanpasbare en vooruitstrevende oplossingen die zij bieden.

Eventix is wereldwijd actief met cloudgebaseerde connectiviteit en zet zich ook in voor duurzaamheid. Hun streven naar CO2-neutraliteit en de functie 'Maak uw aankoop duurzaam' in hun ticketshops onderstrepen hun toewijding aan milieuvriendelijke praktijken.

In wezen is Eventix niet alleen een ticketingsysteem; het is toonaangevend op het gebied van evenementenbeheer en combineert innovatie, aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheid voor het milieu om de industrie opnieuw te definiëren.

De uitdagingen

👮 Elke week vele uren besteden aan de coördinatie met verschillende wervingsbureaus.

👎 Herhaalde taak waarbij communicatie en updates over elke kandidaat handmatig naar de ATS worden overgebracht.

🤝 Tijdrovende taak van het vinden van en onderhandelen met nieuwe bureaus voor elke specifieke rol.

 🎯 Talent vinden met zowel de nodige vaardigheden als een groeimindset voor internationale bedrijfsexpansie was een uitdaging.

🌍 De huidige inkoopprocessen voor bureaus hadden moeite om gelijke tred te houden met de snelle schaalvergroting en de internationale wervingsbehoeften.

 

De oplossingen

🔗 De integratie van HirePort met Recruitee stroomlijnde de samenwerking tussen bureaus en vereenvoudigde het beheer van bureaus.

👍 HirePort geautomatiseerde workflows en realtime updates, waardoor repetitieve taken en handmatige gegevensinvoer worden verminderd.

💪 HirePort elimineert inkoopgedoe, waardoor Eventix kan kiezen uit meer dan 400 bureaus met vooraf ingestelde tarieven en voorwaarden.

⚡ Meerdere wereldwijde aanwervingen binnen enkele weken, waardoor de time-to-hire drastisch wordt verkort en de aanvankelijke tijdlijnverwachtingen van Eventix worden overtroffen.

👋 Eventix maakt via HirePort verbinding met gespecialiseerde marketing- en verkoopwervingsbureaus in Europa, die tegemoetkomen aan hun internationale wervingsbehoeften.

Resultaten

-8u Coördinatie van het agentschap

per week

-2 uur Handarbeid

per week

~29 dagen Snel aannemen

tijd om in te huren

"De integratie van HirePort met Recruitee heeft ons elke week waardevolle uren bespaard en het werken met bureaus veel eenvoudiger gemaakt"

Niki Hutgens

HR-leider bij Eventix