ESRI beheert de communicatie met leveranciers via het agentuurportaal van HirePort

Lees de casestudy

Bedrijfsnaam: Esri

Industrie: GIS-software

Medewerkers: 220

Uitdaging: Vind een Senior Project Manager IT en stroomlijn externe werving

Belangrijkste resultaat: Verhuur binnen 7 weken

Esri Nederland is een snelgroeiend IT-bedrijf met ruim 220 medewerkers, gevestigd in Rotterdam en Zwolle. Ze zijn de wereldmarktleider op het gebied van software voor geografische informatiesystemen (GIS), die op grote schaal wordt gebruikt om verschillende maatschappelijke uitdagingen aan te pakken op gebieden als energietransitie, mobiliteit, klimaat en bouwprojecten.

Hun product ArcGIS biedt klanten datavisualisatie en -analyse, waardoor snellere en betere besluitvorming mogelijk is.

Er zijn 350.000 organisaties die met de innovatieve technologie van Esri werken, waarvan ruim 1600 in Nederland. Dagelijks werken 35.000 professionals in Nederland met locatiegebaseerde data-analyse.

Esri wordt gedreven door een sterke toewijding aan het creëren van een duurzame, locatiedatagestuurde wereld voor toekomstige generaties, waar mens en planeet in balans zijn, waardoor een prettige omgeving wordt gecreëerd waarin iedereen kan gedijen en bloeien. Deze visie vormt de kern van hun ambitie.

De uitdagingen

???? Het Nederlandse team van Esri was op zoek naar een manier om externe talentleveranciers te beheren en te benaderen

???? Door AFAS te gebruiken om binnenkomende kandidaten te beheren, ontbrak het hen aan gestroomlijnde communicatie met externe recruiters, waardoor het overzicht verloren ging door eindeloze telefoontjes en e-mails.

???? Als aantrekkelijke organisatie verspilden ze ook tijd aan het afweren van ongewenste acquisitiepogingen door wervingsbureaus.

???? Maandenlang probeerden ze de vacature Senior Project Manager IT in te vullen, een cruciale rol binnen Esri

De oplossing

???? Een eenvoudige oplossing om hun externe werving te beheren in één centraal bureauportaal

???? Toegang tot de bureaumarktplaats van HirePort en directe samenwerking met 7 doorgelichte talentleveranciers die experts waren op dit gebied.

???? Door alle communicatie met leveranciers via de chatbox van HirePort te stroomlijnen, verliezen zij niet langer overzicht en tijd door eindeloze telefoontjes en e-mails.

???? HirePort's Recruiter Redirect Service om ongewenste acquisitiepogingen van andere wervingsbureaus te omzeilen.

???? Succespercentage van 100%-interviews

Resultaten

7 HirePort-leveranciers werden geselecteerd voor samenwerking op basis van hun expertise op het IT-projectmanagementdomein. ????????

100% succespercentage van sollicitatiegesprekken

<2 maanden te huur