Leverancier in de kijker: Carla Hrkac

Achtergrond & Carrièrereis ????

Maak kennis met Carla, een getalenteerde recruiter met meer dan 40 jaar ervaring in de IT-industrie, die haar expertise heeft opgebouwd via verschillende rollen, waaronder softwareverkoop, verkoopmanagement, IT-projectmanagement en rekrutering. Ongeveer 25 jaar geleden begon Carla aan haar ondernemersreis als interim-projectmanager, waarbij ze talloze bedrijven hielp groeien, uitbreiden en zich voorbereiden op de verkoop. Na vijf jaar besloot ze haar eigen recruitmentbureau op te richten, wat nu ECHT! heet, gespecialiseerd in digitale recruitment en headhunting.

Expertise & Netwerk????

Carla's uitgebreide ervaring in de IT, gecombineerd met haar werk als interim recruiter voor verschillende nationale en internationale organisaties, heeft haar in staat gesteld haar expertise ook uit te breiden naar de sectoren Engineering en Marketing. ECHT! richt zich op werving en selectie (W&S) opdrachten voor bedrijven variërend van startups tot grote bedrijven.

Werken met klanten op HirePort ????

Carla heeft positieve ervaringen met het werken met klanten op HirePort. De meeste cliënten zijn transparant en duidelijk en voor haar is dit erg belangrijk in een proces. Ze gelooft dat open en eerlijke feedback, samen met een snelle reactie tijdens het sollicitatieproces, essentieel is voor succes. Op HirePort kun je de klanten kiezen waarmee je wilt werken en die het beste bij je passen. 

Klantbeoordelingen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Carla's toewijding en expertise hebben haar lovende recensies opgeleverd van klanten op HirePort, waaronder 5-sterrenbeoordelingen van BridgeFund en Actemium.

Doelen & Toekomstplannen????

Hoewel Carla zich voorstelt dat ze in de nabije toekomst door zal gaan met rekruteren, hoopt ze uiteindelijk haar bedrijf te verkopen om ervoor te zorgen dat haar uitgebreide netwerk en expertise niet verloren gaan.

 

Bedrijven op HirePort weten precies hoe hun ideale kandidaat eruit ziet. Snelle feedback en goede communicatie voeden hun succesvolle aanwervingen!

 

Samenwerking met HirePort ????

Carla prijst HirePort als een handig hulpmiddel met een goed gemaakt softwareproduct. Ze waardeert de mensen en klanten achter het platform en benadrukt het belang van het hebben van de juiste klanten en een sterke verkoopkant. Carla geniet van het gevarieerde aanbod aan vacatures op HirePort en waardeert de snelle reacties op haar vragen.