Leverancier in de kijker: Emil van der Velden!

???? Achtergrond en carrièrereis

Ontmoeten Emil, een techfan met een grote interesse in Python en een talent voor het opbouwen van duurzame relaties. Met een academische achtergrond in Science Business en Innovation, Emil's reis nam een fascinerende wending: van verkoop naar aansluiting bij DGTL Green, een flexibele startup die gespecialiseerd is in interim- en permanente tech-werving. Dit is waar Emil vond zijn ware roeping: IT-rekrutering, vooral Senior Software Developers die bedreven zijn in Java, DevOps, .NET en andere talen.

???? Expertise & Netwerk

Digital Green, dat al twee jaar succesvol actief is, staat bekend om zijn snelle en flexibele aanpak bij het werven van talent. Emil's sterke punt ligt in het vermogen om in actie te komen en efficiënt in te spelen op de behoeften van klanten. Hij is er trots op dat hij zowel de harde als de zachte vaardigheden begrijpt die voor elke rol nodig zijn, en dat hij zorgt voor duidelijke afspraken met zowel kandidaten als klanten – een bewijs van de kernwaarden van Digital Green: duurzame relaties, flexibiliteit en betrokkenheid.

????Werken met klanten aan HirePort

Emil vindt het werken met klanten op HirePort een fluitje van een cent. Hoewel een paar klanten traag kunnen zijn met het geven van feedback, betekent de bereikbaarheid via e-mail of telefoon Emil kan verbonden blijven en dingen in beweging houden. Hij waardeert de snelheid en duidelijkheid van de communicatie die de meeste klanten bieden.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Klantbeoordelingen

Met lovende recensies van klanten als Ockto, Brainbay en Flux, Emil onderscheidt zich als een baken van effectieve en efficiënte werving. Hierdoor heeft hij al meerdere succesvolle plaatsingen gefaciliteerd! Door zijn reis en prestaties laat hij zien hoe HirePort succesvolle matchmaking tussen recruiters, kandidaten en bedrijven faciliteert.

???? Toekomstige doelen en plannen

Digitaal Groen droomt groot! Digital Green is momenteel een gespecialiseerde startup en wil zijn team uitbreiden naar dertig. Deze uitbreiding zou hen in staat stellen toezicht te houden en tegelijkertijd een specialist aan elke zaak toe te wijzen, met behoud van hun kernwaarden. Ze streven naar zoveel mogelijk succesvolle plaatsingen en met HirePort zijn ze al op de goede weg.

Voor ons gaat het om het koesteren van duurzame relaties, niet alleen om een snelle plaatsing. Wij streven ernaar een betrouwbare partner te zijn.

????Samenwerking met HirePort

Emil is een grote fan van het HirePort-platform. Het heeft al meerdere succesvolle plaatsingen mogelijk gemaakt en blijft een stroom relevante functies bieden bij een breed scala aan bedrijven. De spreiding van vacatures over heel Nederland en de gevarieerde softwareontwikkelingsrollen maken HirePort het ideale platform voor zowel recruiters als bedrijven.