Leveranciersspotlight: Guus Houdijk; een van HirePort-supersterren!

Achtergrond & Carrièrereis ????

Maak kennis met een van de meest gewaardeerde recruiters van HirePort, een zevenjarige veteraan in het veld die twee jaar geleden als onafhankelijke recruiter aan de slag ging. Met een robuuste achtergrond bij grote bureaus op Zuidas stortte hij zich op de data-, BI- en softwaremarkt. Vanaf 2022 maakte zijn bedrijf grote sprongen voorwaarts en nu leiden zij samen met zijn zakenpartner een team van 5 sourcers en een externe partner.

Expertise & Netwerk????

Hij is niet zomaar een doorsnee recruiter; hij is een specialist die zijn niche kent als zijn broekzak. Zijn succes komt voort uit het grondige inzicht in wat zijn klanten zoeken, het duidelijk definiëren van de rollen en het vervolgens in de markt duiken om de beste match te vinden. Maar dat betekent niet dat hij alleen in zijn niche zit. Dankzij zijn aanpassingsvermogen kan hij elke baan die op HirePort wordt vermeld, uitkiezen en er een succesvolle plaatsing van maken.

Werken met klanten op HirePort ????

De evolutie van Guus bij HirePort is een reis van vooruitgang en ontdekking geweest. Het op een dieper niveau begrijpen van zijn klanten heeft geleid tot soepelere en efficiëntere processen. Terugkijkend op zijn reis erkent hij een verbetering in alle processen. Klanten komen sneller terug en de communicatiemethoden met nieuwe klanten evolueren voortdurend. Bovendien stelt de feedbackloop op het platform klanten in staat om te leren en te verbeteren van de inzichten van recruiters.

Klantbeoordelingen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zijn relatie met klanten is net zo uitstekend als zijn passie voor rekrutering. Hij heeft sinds het gebruik van HirePort een aanzienlijke verbetering gezien in de kwaliteit van de rollen en snellere reactietijden van klanten. Zijn klanten hebben dit zeker ook opgemerkt, en velen komen terug voor meer van zijn deskundige diensten. Een paar klanten, zoals Macaw en BridgeFund, beoordeelden hem met een dikke 5 sterren!

Doelen & Toekomstplannen????

Het doel is om tegen het einde van het jaar zijn team uit te breiden tot tien sourcers: externe medewerkers die gedijen in de vrijheid en flexibiliteit die zijn bedrijf biedt. Zijn visie is duidelijk: aantonen dat vrijheid inderdaad een barometer voor succes is. En hoewel hij helemaal voor werken op afstand is, is er in Amsterdam een fysiek kantoor stand-by, voor het geval dat.

Samenwerking is de sleutel. Ik ben een voorstander van een gedecentraliseerd rekruteringsnetwerk, dat recruiters met elkaar verbindt

 

Samenwerking met HirePort ????

Onze sterrecruiter is een grote HirePort-fan, niet alleen vanwege de efficiëntie van het platform, maar ook vanwege het potentieel om al zijn netwerken te verenigen. Het platform helpt hem de uitdaging van het bereiken van nieuwe kandidaten op de markt te overwinnen, omdat het recruiters effectief met elkaar verbindt om ervoor te zorgen dat zij de beste kandidaat voor hun klanten vinden. Zijn geloof in een gedecentraliseerd recruitmentnetwerk sluit perfect aan bij de visie van HirePort.