Leverancier in de kijker: Jordi Tan

🚀 Achtergrond- en loopbaanreis

Ontmoeten Jordy, een 37-jarige recruitmentexpert uit Haarlem met een opleiding Human Resources. Zijn carrière bij De rekrutering begon tijdens zijn studententijd met een stage bij een uitzendbureau, wat de weg vrijmaakte voor zijn eerste professionele rol als rekruteringsconsulent in een ziekenhuis. Dat was hier Jordy ontdekte zijn passie voor datagedreven rekrutering, een fascinatie die zijn carrièrepad vorm zou geven.

Vier en een half jaar geleden, Jordy omarmde het ondernemerschap en was samen met zijn vrouw medeoprichter van Talent Acquisition Network. Samen runnen ze een dynamisch bedrijf dat samenwerkt met freelancers om een breed spectrum aan diensten te leveren aan een diverse klantenkring. Een van hun nieuwste innovaties is een abonnementsservice voor werving, ontworpen voor bedrijven die geen interne wervingsmiddelen hebben. Dit unieke aanbod biedt een uitgebreid pakket aan wervingsactiviteiten, waaronder talentwerving, campagnebeheer en evenementenorganisatie, waardoor het wervingsproces voor bedrijven wordt gestroomlijnd.

 

💼 Expertise & Netwerk

Wat begon als een stage, groeide uit tot een volwaardige carrière. Tegenwoordig is Talent Acquisition Network een samenwerkingsverband van gespecialiseerde talentacquisitiepartners en rekruteringsspecialisten. Dit robuuste netwerk bestaat uit 15 professionals, klaar voor verschillende opdrachten binnen het recruitmentveld. JordyDe benadering van recruitment wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering, eerlijkheid en transparantie, waardoor oplossingen op maat voor elke klant worden gegarandeerd. Jordy is bedreven in zowel interim-wervingsprojecten als headhunting, waarbij de nadruk vooral ligt op financiële, data- en zakelijke functies. Hoewel hij vaak samenwerkt met banken en verzekeringsmaatschappijen, stelt zijn brede netwerk hem in staat een breed scala aan klanten buiten deze sectoren te bedienen.

 

ğŸŽ¯ Toekomstige doelen en plannen

In het midden van Jordy's missie zijn zijn kernwaarden: persoonlijkheid, eerlijkheid en transparantie. Over deze waarden kan niet worden onderhandeld; zij begeleiden elk project dat hij onderneemt. Vooruit kijken, Jordy streeft ernaar het op abonnementen gebaseerde model uit te breiden en zijn inspanningen te concentreren op de ontwikkeling van deze innovatieve aanpak.

 


🤝
Samenwerking met HirePort

Jordy vindt het concept van HirePort uiterst nuttig. Het platform is alleen op uitnodiging toegankelijk en zorgt voor een kwaliteitsgerichte omgeving, waardoor het een prettige ervaring is om mee te werken. Het platform werkt goed en is zeer gebruiksvriendelijk.

 

🗣️ Samenwerken met klanten op HirePort 

HirePort is een dagelijkse vaste waarde Jordy's routine, vaak ingelogd op het platform. Hij is van mening dat tijdige reacties van klanten cruciaal zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Jordy logt dagelijks in om te scouten naar interessante vacatures, klaar om zijn expertise in te zetten. Zijn geloof in het concept van het platform is onwrikbaar, wat zijn toewijding aan het leveren van eersteklas wervingsdiensten onderstreept.

 

Ik vind het karakter van HirePort, dat alleen op uitnodiging beschikbaar is, ongelooflijk nuttig, omdat het een kwaliteitsgerichte omgeving garandeert.

Jordy Tan

Eigenaar bij Talent Acquisition Network