Leveranciersspot: Maurits Meyst!

???? Achtergrond en carrièrereis

Maak kennis met Maurits Meyst Sinds 2,5 jaar werkt hij bij Newworkcollective. Deze 10-koppige krachtpatser garandeert kwaliteit boven kwantiteit. Ze zijn nauwgezet bij het selecteren van hun klanten en zoeken naar partnerschappen die snel kunnen schakelen om het juiste talent binnen te halen. Hun no-cure, no-pay-model spreekt boekdelen over hun toewijding aan kwaliteit en resultaat, maar ze zijn niet bang om opdrachten af te wijzen die niet passen bij hun ideale klantprofiel. Zijn geheim tot succes? Snelle besluitvorming, de overtuiging dat processen die langer duren dan drie tot vier weken het risico met zich meebrengen dat de kandidaat verloren gaat.

???? Expertise & Netwerk

De expertise van Maurits ligt op een cruciaal gebied: softwareontwikkeling en data. Hij vond een solide basis op deze gebieden en begon, ondersteund door HirePort, zich ook op andere gebieden te wagen, zoals bedrijfsadvies.

???? Samenwerken met klanten op HirePort

Het werken met klanten aan HirePort is voor Maurits positief geweest. Ze waarderen de efficiënte planning van interviews, omdat de meeste bedrijven meerdere opties bieden, wat leidt tot snellere beslissingen. De ervaring met elke klant ligt in het succes van het ontwikkelen van stabiele klantrelaties. Over het algemeen bestaat er consensus over het feit dat het platform een omgeving bevordert die bevorderlijk is voor effectieve samenwerking.

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Klantbeoordelingen

Een bewijs van de toewijding van Maurits aan kwaliteit is de positieve feedback die hij heeft ontvangen van klanten als Darktrace, Grandvision en meer. Hij heeft keer op keer bewezen dat rekrutering meer is dan alleen een getallenspel. Het gaat om het opbouwen van relaties en het leveren van kwaliteitskandidaten die aansluiten bij de behoeften van de klant. Zijn aanpak heeft al geleid tot talloze succesvolle aanwervingen, en ze staan nog maar aan het begin.

???? Doelen en toekomstplannen

Er ligt groei in het verschiet voor Newworkcollective. Ze verhuizen niet zomaar naar een groter kantoor; ze evolueren ook hun workflow en trainingsmethodologie. Ze streven ernaar de synergie tussen alle domeinen te bevorderen, het werk in modulaire taken te verdelen voor efficiëntie, en zelfs eigen software te bouwen om kandidaten gemakkelijker te introduceren.
Hun missie is duidelijk: hun strategie vertalen in kogelvrije processen, met behulp van een reeks software en tools om hun team te ondersteunen.

 

Kwaliteitsgedreven rekrutering is de boodschap weg te gaan, waar snelle besluitvorming toptalent veiligstelt.

 

???? Samenwerking met HirePort

Met HirePort vond hij een platform dat zijn snelheid en kwaliteitsgerichte aanpak ondersteunt. Hoewel elke relatie zijn uitdagingen kent, wegen de positieve kanten ruimschoots op tegen de negatieve kanten. Ze waarderen de snelle feedback op profielen, meestal binnen 2-3 dagen, en de mogelijkheid om uit te breiden naar andere domeinen. Meer in het bijzonder is hij enthousiast over de verbeteringen die HirePort heeft aangebracht om het jobmatchingproces voor recruiters soepeler te laten verlopen, wat heeft geresulteerd in een efficiënter wervingsproces.

 

Bij HirePort zijn we blij om Maurits en Newworkcollective aan boord te hebben en we kijken ernaar uit om hen het recruitmentlandschap te zien blijven hervormen. Ga met ons mee op deze reis en ontdek hoe HirePort uw rekruteringsbehoeften kan ondersteunen.