Leverancier in de kijker: Quentine Stoc!

???? Achtergrond en carrièrereis

Quentine Stoc, het hart en de ziel van Flexxy Recruitment, begon haar rekruteringstraject in 2011 bij een softwareontwikkelingsbedrijf. Hier ontdekte ze haar roeping: technische rekrutering. Een meedogenloze liefde voor haar vak inspireerde haar om in 2015 te gaan freelancen, waarbij ze zich richtte op IT, startups en scale-ups. Sinds 2019 heeft ze haar team uitgebreid naar zeven leden, een diverse groep die verschillende culturen waardeert en voornamelijk op afstand werkt.

???? Expertise & Netwerk

Flexxy Recruitment, voortgekomen uit een platformmodel, biedt rekruterings- en RPO-diensten in twee belangrijke verticale markten: technologie en digitaal, en duurzaam met een focus op energietransitie. Ze hebben een talent voor het werven van kandidaten, het oppakken van het wervingsproces en het afhandelen van interne zaken. Het doel van Flexxy? Om mensen te verbinden en bij te dragen aan het verbeteren van de wereld.

???? Samenwerken met klanten op HirePort

Het werken met klanten op HirePort is een heerlijke ervaring voor Quentine en haar team. In de meeste gevallen is de feedback van klanten snel en constructief, wat leidt tot betere klantrelaties. Dit is een van de redenen waarom HirePort een integraal onderdeel is geworden van hun dagelijkse routine, waardoor ze meerdere vacatures kunnen verwerken.


⭐️ Klantbeoordelingen

De effectieve communicatie en toegewijde werkethiek van het Flexxy-team hebben haar team 5-sterrenbeoordelingen opgeleverd van klanten als Pera & Brand New Day. Maar daar stoppen ze niet. Met HirePort wil ze uitmuntende diensten blijven leveren, klanten in contact brengen met toptalent en de boel opschudden in de recruitmentbranche.

???? Toekomstige doelen en plannen

Quentine blijft hands-on en vindt dit het meest lonende aspect van haar werk. Zelfs met een groeiend team is ze actief betrokken bij het vormgeven van de toekomst van recruitment. Met Flexxy wil ze betekenisvolle verbindingen blijven leggen en de goede plek vinden tussen potentieel talent en bedrijven die klaar staan om hen te verwelkomen.

 

???? Samenwerking met HirePort

Quentine waardeert het HirePort-platform vanwege het gestructureerde en gebruiksvriendelijke ontwerp. Zoals zij het zelf zegt: het is ‘plug and play’. HirePort biedt zowel bedrijven als recruiters uitgebreide mogelijkheden. Ze zou er zelfs voor kiezen om met HirePort samen te werken als ze een freelance recruiter zou zijn, omdat ze gelooft dat dit het vinden van de juiste match voor kandidaten vergemakkelijkt.