Leverancier in de kijker: Robert Guerain

???? Achtergrond en carrièrereis

Maak kennis met Robert Guerain, een kracht in de rekruteringssector die zijn rekruteringstraject zes jaar geleden begon. Voordat Robert zich in de wereld van recruitment stortte, was hij accountmanager bij softwarebedrijven. Hij werd vaak benaderd door wervingsbureaus en besefte dat zijn achtergrond hem een uniek voordeel gaf. Hij had praktijkervaring in de branche waarvoor hij rekruteerde, wat zeldzaam en van onschatbare waarde is. Omdat hij zijn niche-expertise erkende, richtte hij vijf jaar geleden CERTO op, gespecialiseerd in commerciële functies. Met zijn softwareachtergrond had hij ook een aanzienlijke klantenkring uit dat domein verworven. Het team werd sterker door de toevoeging van een partner die tweeënhalf jaar geleden bij ons kwam werken en veel operationele aspecten voor zijn rekening nam.

???? Expertise & Netwerk

De kracht van Robert komt niet alleen voort uit zijn achtergrond in software, maar ook uit zijn vermogen om accountmanagers in te leven en te begrijpen, omdat hij er zelf ook één is geweest. Dit biedt hem een ongeëvenaard voordeel als het gaat om het matchen van kandidaten met de juiste rollen. Met CERTO specialiseren zij zich in commerciële profielen variërend van inside sales tot sales directors in diverse sectoren.

???? Samenwerken met klanten op HirePort

Robert's ervaring met het werken met klanten op HirePort was zeer positief. De efficiëntie van het platform valt op, van de chatfunctie die snelle vragen mogelijk maakt tot het uitgebreide notificatiesysteem dat ze bij elke stap op de hoogte houdt. In sommige gevallen kunnen processen zelfs sneller verlopen. Maar over het algemeen zorgt de mogelijkheid om met klanten samen te werken en realtime updates te krijgen voor een soepel traject voor alle betrokkenen.


⭐️ Klantbeoordelingen

Laat de sterren het woord doen. Robert heeft het uitstekend gedaan met plaatsingen bij BrideFund, samenwerkingen met Finext en Linq Group, en geweldige vijfsterrenbeoordelingen die daarbij horen.

???? Toekomstige doelen en plannen

Bij CERTO is de visie duidelijk: gestage, afgemeten groei. Ze streven naar een hecht team van 15 personen, die zorgen voor interne harmonie en adequate training. De nadruk ligt op het bevorderen van groei, het binden van individuen aan de missie van CERTO en het garanderen van duurzame groei. Robert gelooft dat er met een team van vijftien mensen voldoende marktaandeel is voor iedereen.


???? Samenwerking met HirePort

HirePort biedt een duidelijkheid die Robert en zijn team diep zijn gaan waarderen. Aanvankelijk werkten ze samen met HirePort om hun bereik te vergroten, maar ze integreren het nu in hun dagelijkse activiteiten. De transparantie van het platform bevordert het vertrouwen tussen het recruitmentbureau en de opdrachtgever. Vooraf overeengekomen voorwaarden elimineren de noodzaak voor daaropvolgende onderhandelingen of geschillen. Terwijl CERTO zich actief bezighoudt met het werven van nieuwe klanten, besparen de rolaanbiedingen van HirePort hen bovendien veel tijd, waardoor hun proces wordt gestroomlijnd.