Leveranciersspotlight: Serge Alfons!

???? Achtergrond en carrièrereis

Ontmoeten Serge Alfons, een zelfstandig ondernemer die de wereld van IT-rekrutering beheerst. Serge tijdens het afronden van zijn studie op rekrutering stuitte. Hij vond zijn ware roeping in rekrutering, en zijn reis is een bewijs van zijn vasthoudendheid en toewijding. Met 7 verrijkende jaren in de branche, SergeZijn reis begon bij een groot bedrijf, waar hij zich ontwikkelde van een beginneling tot een doorgewinterde professional. Zijn ondernemerszin bracht hem ertoe om 3 jaar geleden zijn eigen bedrijf op te richten, met een kort intermezzo in de technische sector, alvorens terug te keren naar zijn eerste liefde, IT.

???? Expertise & Netwerk

Serge heeft een scherp inzicht ontwikkeld in IT-rekrutering en navigeert vakkundig door verschillende domeinen binnen de technologie-industrie. Zijn uitgebreide netwerk stelt hem in staat in contact te komen met talent uit verschillende IT-specialisaties, en is niet beperkt tot alleen softwareontwikkeling.

???? Samenwerken met klanten op HirePort

Serge vindt de interactie met klanten op HirePort zeer bevredigend, waarbij de communicatie naadloos en efficiënt verloopt. De berichtenfunctie van het platform is een zegen geweest, vooral voor recruiters die de voorkeur geven aan een niet-opdringerige communicatiemodus.

Klantbeoordelingen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hij heeft positieve ervaringen gehad met bedrijven als Magniv, die zijn werk met maar liefst 5 sterren beoordelen. In slechts ongeveer 4 maanden tijd Serge heeft met succes 2 kandidaten geplaatst, een bewijs van zijn expertise en de efficiëntie van het HirePort-platform.

???? Doelen en toekomstplannen

Serge's visie is duidelijk: een kantoor neerzetten met een compact team van toegewijde recruiters. Zijn doel is om een significante aanwezigheid te verwerven in een specifieke marktniche, en ervoor te zorgen dat zijn merk een go-to naam wordt voor bedrijven die op zoek zijn naar IT-talent.

De interactie met klanten op het platform verloopt naadloos en efficiënt, waardoor het hele rekruteringsproces zeer bevredigend is.

???? Samenwerking met HirePort

Serge spreekt veel lof uit over HirePort en waardeert de toegankelijkheid van het platform, de uitgebreide functiebeschrijvingen, inzichten over sollicitanten en het gedetailleerde sollicitatiegesprekproces. Het alomvattende karakter van HirePort maakt dit mogelijk Serge om zinvolle gesprekken aan te gaan met potentiële kandidaten, waardoor zijn wervingsproces een zekere mate van zekerheid krijgt. Ook de verscheidenheid aan IT- en niet-IT-vacatures op het platform zorgt voor een verfrissende mix in zijn dagelijkse werk.

 

Serge Alfons is een lichtend voorbeeld van het succes dat HirePort kan brengen voor onafhankelijke recruiters. We zijn er trots op dat hij deel uitmaakt van ons netwerk en kijken uit naar meer vruchtbare samenwerkingen.