Interactieve kwaliteitsgarantie

Maak contact en bouw vertrouwen op met recruiters tijdens de live vraag- en antwoordsessie van HirePort

Creëer een samenwerkingsomgeving waarin recruiters vragen kunnen stellen, wat leidt tot betere matches en een gestroomlijnd wervingsproces.

Wat is de live vraag- en antwoordsessie van HirePort?

Ervaar een nieuw niveau van interactie tussen recruiters en rekruteringsmanagers met onze Live vraag- en antwoordsessies. Elke week, gedurende de eerste week nadat een vacature live is gegaan, kunnen recruiters deelnemen aan een sessie van 30 minuten in ons digitale kantoor Gather, om rechtstreeks vragen te stellen aan rekruteringsmanagers. Ons klantsuccesteam zal de waardevolle inzichten die tijdens deze sessies zijn verzameld, gebruiken om de functie-eisen verder te ontwikkelen, waardoor een naadloos wervingsproces wordt gegarandeerd.

De agenda

Onze live vraag- en antwoordsessies volgen een eenvoudige maar effectieve agenda die de waarde van de tijd die we samen doorbrengen maximaliseert. Inclusief verduidelijking van de functiebeschrijving, veelgestelde vragen, open vragenronde en het delen van aanvullende bronnen en ondersteuning.

De verzamelervaring

Gather.Town is innovatieve software voor webconferenties die verder gaat dan het traditionele videogesprek. Met een virtuele kameropstelling kunt u zich verplaatsen en communiceren met andere deelnemers, net als in het echte leven. In Gather kunnen recruiters naast ons team in een digitale co-workingomgeving werken, waardoor sterkere verbindingen en samenwerking worden bevorderd.

Waarom deelnemen aan de live vraag- en antwoordsessies van HirePort?

Vertrouwen op te bouwen en transparantie met directe communicatie tussen wervingsmanagers en recruiters

Voeden beter inzicht in de functievereisten voor een efficiënter wervingsproces

Ontwikkelen sterke verbindingen tussen recruiters en bedrijven zonder de administratieve rompslomp

Ervaring een moderne, boeiende en interactieve digitale werkruimte met Gather.Town

Mis het niet!

Ervaar het verschil dat de Live Q&A-sessies van HirePort kunnen maken in uw rekruteringsproces. Sluit u vandaag nog aan bij ons en ontgrendel het volledige potentieel van persoonlijke verbindingen tussen recruiters en bedrijven.