Waarom 1 recruiter meer dan 100 kan doen

bijgewerkt op 7 juni 2022

In plaats van te lijden onder het gedoe van het beheren van veel verschillende wervingsbureaus, zou het niet eenvoudiger zijn om gewoon met de juiste te werken wanneer u ze nodig heeft? Met Huurrapport kan dat.

We doen een gok en zeggen dat een groot deel van de uitdaging bij uw IT-werving bestaat uit het in contact blijven met alle recruiters die werken om het talent te vinden dat u nodig heeft. U zult blij zijn te weten dat er een eenvoudige oplossing bestaat: Hireport.

 

Eén recruiter om ze allemaal te regeren

Als we met potentiële klanten praten, zien we meestal dat ze een vaste manier van werken hebben en daar al een paar jaar voor zorgen. Het lid van hun team dat leiding geeft aan HR heeft vaak een recruitmentachtergrond en heeft in het verleden goede resultaten behaald. Lijkt oké toch? Nou ja, tot een paar jaar geleden wel. Maar nu er steeds minder IT-talent beschikbaar is, begint die aanpak te wankelen.

Ze besteden al hun tijd aan het beheren van alle bureaus die ze nodig achten om het IT-talent te krijgen dat ze willen. Dat tekort aan talent komt deels voort uit het feit dat zoveel bedrijven proberen uit te weinig bronnen te putten. De plaatselijke talentenpool zal zich slechts zo ver uitstrekken – zodra deze is opgedroogd, is dat alles.

Dus nu zit de HR-leider vast en tast hij volledig in het duister over hoe hij verder weg moet kijken. Ze vragen: "Waar moet ik beginnen?" Ze maken zich zorgen omdat ze horrorverhalen hebben gehoord over cowboy-recruiters die slechte kandidaten doorduwen en omdat ze geen ervaring hebben met talentmarkten buiten hun lokale gebied.

Maar er is een oplossing. In plaats van een horde bureaus in de gaten te houden, helpt Hireport bedrijven met veel recruiters in contact te komen en snel dat ene bureau te vinden dat daadwerkelijk kan helpen.

 

De waarde van specificiteit

Er zijn een aantal briljante one-man-band recruiters – maar ook kleine bureaus – die nichetalent aantrekken dat klaar staat om de specifieke uitdagingen van jouw rol te vervullen. Maar als je ze niet kunt zien, kun je ze ook niet gebruiken. Als je niet weet waar je moet zoeken, kun je genoegen nemen met een grotere, maar meer generieke recruiter, en dan mis je de specificiteit die je nodig hebt.

Bij Hireport heb je de netwerken van ruim 100 recruiters binnen handbereik. Ze zijn allemaal vooraf doorgelicht, zodat u daar geen tijd aan hoeft te besteden, maar u kunt er toch gerust op zijn, wetende dat ze geen sluwe tactieken zullen gebruiken. Hoewel je toegang hebt tot alle recruiters die je ooit nodig zou kunnen hebben, hoef je er maar één te gebruiken: de juiste.

Sterker nog, met al deze toegang en keuze is het ook een fluitje van een cent om de prestaties te monitoren. Als u moeite heeft met het beheren van al uw huidige recruiters, is de kans groot dat u geen tijd heeft om bij te houden hoe goed ze het daadwerkelijk doen. Hireport geeft u een compleet overzicht van de succesvolle aanwervingen van kandidaten, samen met een schat aan informatie over salarissen en specialiteiten.

De expert met de juiste kandidaten is daar, je kunt ze alleen niet zien. Je kijkt door een sleutelgat. Gebruik Hireport en open de deur.